Experience 4 life presenteert:

Broederliefde x UNICEF

Broederliefde x UNICEF

Een donatie aan UNICEF is een bewuste keuze. Een gift uit je hart.
Dat doe je niet voor jezelf maar voor kwetsbare kinderen en hun kansen.

Tóch zit er deze keer iets moois voor jezelf aan vast. En ‘Broederliefde’ doet daar graag aan mee. Deze keer draaien we het om!

Geef jezelf een geweldige VIP avond cadeau en steun voor €250 direct het werk van UNICEF daarmee.

Wie bij hun eerste show in Rotterdam Ahoy aanwezig was, weet het: Broederliefde legt de lat nét even wat hoger. En dat voel je. Met een volledige bandbezetting, een 14-koppig koor, gastartiesten en een show vol vuurwerk en dansers, was het een spectaculair feest. En dat gaan ze binnenkort overtreffen. Op 1 februari 2020 in Ahoy kun jij daar bij zijn. Zo wordt je donatie er één om nooit te vergeten.

De Rotterdamse hiphopgroep pakt behoorlijk uit om jou op 1 februari 2020 een speciale avond te bezorgen. Je wordt ontvangen via een aparte VIP ingang en woont de soundcheck van Broederliefde bij. Voordat de show begint geniet je van wat drankjes en ga je lekker eten. De mannen van Broederliefde komen je natuurlijk welkom heten en regelen een heuse backstagetour. Tijdens de show zit je op de beste plekken en geniet je van het repertoire van de Rotterdamse Broeders. En na de show kom je weer lekker backstage voor een drankje. Het album krijg je ook mee. Voor jou gesigneerd natuurlijk. Hoe tof.

Deze unieke plekken zijn beperkt beschikbaar.
Kaarten zijn € 250,- per persoon.
De opbrengst gaat naar UNICEF.

Op 20 november is het de Internationale Dag voor de Rechten van het Kind.
Een mooi moment; help de kinderen door jezelf iets unieks cadeau te geven.

Experience for Life.
Een unieke ervaring voor jouw donatie.

VIP Ticket

[add_to_cart id=”522″]