30 september 2019

Dichter bij het hart van de Nederlandstalige muziekindustrie kun je niet komen

Schrijf je nu in voor een van de 10 speciale tickets die wij hebben weten te bemachtigen in het industrievak van de BUMA NL Awards. Op maandag 30 september in TivoliVredenburg te Utrecht. Dit is hét vak waar artiesten, managers en producers deze topavond beleven.

Buma NL is de conferentie en het festival voor de Nederlandstalige muziek. Een jaarlijks terugkerend evenement dat bestaat uit interactieve panels, discussies, masterclasses en showcases. Dit festival wordt afgesloten met een fantastische Award show. Tijdens deze show worden er onder andere prijzen toegekend aan de meest succesvolle track, het meest succesvolle album en de beste producer.

Onder de genomineerden bevinden zich sterren als André Hazes, Tino Martin, Django Wagner, Snollebollekes, Suzan en Freek, Marco Borsato, Davina Michelle, Nielson, Frenna & Lil Kleine. En daar kun jij dus tussen zitten!

Bovendien hebben we ook nog 1 speciale plek weten te regelen tussen de persfotografen. Dan zit je met je camera echt dichterbij dan je ooit zou kunnen komen.

Deze unieke tickets kosten €100 per stuk. En goed om te weten, je levert met deze Experience 4 Life ook nog eens een bijdrage aan het belangrijke werk van UNICEF.

Ticket Industrievak

[add_to_cart id=”495″]

Ticket Persfotograaf

[add_to_cart id=”497″]